El Pot Petit s'incorpora a la família del SX3 amb un nou programa

La preestrena d'"El món del Pot Petit", que a partir de dijous es podrà veure a la plataforma digital del SX3, s'ha fet al Cinema Truffaut de Girona

RedaccióActualitzat

Les cançons i les aventures d'en Pau i la Jana, amb el lleó vergonyós, el gall Ot, l'Aura la dinosaure i tots els seus amics titelles entraran a les cases a partir de dijous a través del programa "El món del Pot Petit", que s'uneix a la família del SX3.

El Pot Petit tirara? tres daus i les tres imatges que hi apareguin donaran pistes sobre quina aventura viuran aquell dia. En Pau i la Jana entren al Pot per acompanyar un dels seus amics a resoldre algun conflicte, per viure-hi aventures, crear manualitats i cantar cançons.

Seran deu capítols d'un quart d'hora de durada, d'emissió setmanal. El primer que s'estrena a la plataforma digital del SX3 està dedicat a celebrar la Pasqua.

La preestrena s'ha fet al Cinema Truffaut de Girona aquest dissabte, coincidint amb la campanya "Cap butaca buida" per omplir tots els teatres.


La unió del SX3 i El Pot Petit "porta el segell de tots dos pel que fa als valors del respecte per la natura, l'amistat i la cultura", ha explicat la cap de Continguts Infantils, Laia Servera.

En Pau i la Jana s'han fet fotos amb els nens al Cinema Truffaut de Girona (3Cat)

Al Cinema Truffaut hi havia 25 súpers que han aconseguit invitacions després de respondre correctament aquesta pregunta: "Com es diuen els cantants d'El Pot Petit?". Han pogut veure dos capítols en exclusiva i conèixer el Pau i la Jana en persona.

Ells eren també fidels espectadors del SX3 quan eren petits i ara en són protagonistes, amb "uns nervis nous", com diu la Jana, perquè han trepitjat molts escenaris, però és la primera vegada que entren al cinema, i això els fa tenir "unes papallones que es belluguen", confessa en Pau.

 

ARXIVAT A:
MúsicaInfància
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut