Terry Jones rep el premi de mans del director del festival, Àngel Sala
Terry Jones rep el premi de mans del director del festival, Àngel Sala
Sitges

El monty phyton Terry Jones rep el premi la Màquina del Temps del Festival de Sitges

El membre dels Monty Phyton ha rebut el premi a la seva trajectòria, però també ha presentat nova pel·lícula al festival: "Absolutely Anything"

RedaccióActualitzat

Premi a Sitges per al monty phyton Terry Jones.

El Festival de Cinema de Sitges li ha donat el premi la Màquina del Temps, com a reconeixement a la seva trajectòria cinematogràfica.

Jones ha rebut el guardó amb un discurs d'agraïment particular. Ha llegit la placa del trofeu i ha fet una petita rima manifestant el seu desig de conèixer les platges de Sitges. Això sí, ha costat de reconèixer el nom de la ciutat. L'ha rebatejat "Stitges".

Terry Jones, un històric dels Monty Phyton, recordat per les seves interpretacions de personatges femenins de veu més que aguda -la mare de Brian, per exemple- és també el director dels films més coneguts del grup: la mateixa "La vida de Brian", "El sentido de la vida" o "Los caballeros de la mesa cuadrada", que va dirigir conjuntament amb Terry Gillian.

Després de la separació dels Monty Phyton, Terry Jones va continuar la seva carrera dirigint cine, sèries de televisió i documentals d'història.

L'actor i director gal·lès també ha anat  al certamen de Sitges per presentar la seva nova pel·lícula "Absolutely Anything", que es va projectar després de l'entrega del guardó, una comèdia fantàstica amb tocs del seu humor característic.

 

Anar al contingut