Barcelona

El Gran Recapte busca 15.000 voluntaris

La campanya de recollida d'aliments es farà el 25 i 26 de novembre

RedaccióActualitzat

El personal organitzador de la vuitena edició del Gran Recapte, que se celebrarà el pròxim 25 i 26 de novembre arreu de Catalunya, fa una crida urgent per aconseguir 15.000 voluntaris més. Aquest any hi haurà 2.500 punts de recollida de menjar instal·lats en mercats i supermercats de tot Catalunya, motiu pel qual necessiten 27.500 persones col·laboradores.

Tot i que fa temps que van començar a demanar voluntaris i ja han aconseguit 12.500, encara en falten 15.000 més per poder donar una bona cobertura en els diferents punts de recollida de menjar. La cap del Gran Recapte, Sabine Hindersin, ha recalcat que potser en necessitaran menys si hi ha gent que faci més d'un dels torns, que són de quatre hores. La gent que vulgui registrar-se com a voluntaris encara està a temps i es pot inscriure a través de la pàgina web de la campanya.

El Banc d'Aliments ha demanat que aquelles persones que vulguin donar aliments donin preferència a l'oli, la llet i les llaunes de conserva de vegetals, a més dels productes de llarga durada com l'arròs o la pasta.

En aquesta vuitena edició, l'objectiu a batre són les més de 4.642 tones d'aliments recollides en el Gran Recapte de l'any passat a banda de les donacions que es van fer per fer front a urgències alimentàries de persones vulnerables.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut