Handbol

El FC Barcelona i el Montpeller jugaran la final de Lliga dels Pirineus d'handbol

El FC Barcelona ha guanyat la primera semifinal de la Lliga dels Pirineus d'handbol que ha començat a Montcada i Reixac. L'equip blaugrana ha derrotat el Creteil francès per 32-23 en un partit en què els catalans han tingut problemes a la primera meitat i han hagut de decidir a la segona. Les rotacions de la banqueta de l'entrenador del Barça, Valero Ribera, i el potencial ofensiu del seu equip han estat clau per aconseguir la remontada.

En la primera meitat, el conjunt de Valero Rivera ha patit molt, perquè, en el minut 14, els francesos guanyaven per cinc gols de diferència: 2 a 7. El fet de disposar d'una plantilla més àmplia i de més potencial ofensiu que el Créteil han permès reaccionar als blaugranes, que en el descans ja guanyaven per la mínima: 12 a 11. Una gran actuació de Jérome Fernández, autor de 7 gols, ha decantat el partit a favor del Barcelona, que no ha pogut jugar tranquil fins als últims deu minuts, per acabar establint el resultat definitiu de 32 a 23. No hi haurà, però, final catalana, perquè l'actual campió de la competició i també campió d'Europa, el Montepller, ha derrotat el Granollers per 31 a 28. El partit ha estat disputadíssim i els catalans han tingut opcions fins a l'últim minut de partit per classificar-se per a la final de la setena edició de la Lliga dels Pirineus. Patrick Cavar, amb 8 dianes, ha estat el jugador més destacat per part dels vallesans, mentre que Zuzo, amb 7 i Kabengele, amb 6, han estat els màxims anotadors del Montepeller.