El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo
El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo
Barcelona

El director de Catalunya Ràdio rep la notificació del Constitucional sobre l'1-O

Saül Gordillo rep la mateixa notificació que Vicent Sanchis i Núria Llorach, en la qual es diu que "us abstingueu d'iniciar, tramitar, informar o dictar actuacions que permetin preparar i celebrar el referèndum"

RedaccióActualitzat

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha rebut aquest dijous la notificació del Tribunal Constitucional sobre el referèndum convocat pel govern de la Generalitat l'1 d'octubre. El text diu que "s'ha d'abstenir d'iniciar, tramitar, informar o dictar actuacions que permetin preparar i celebrar el referèndum".

El director de TV3, Vicent Sanchis, i la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, ja havien rebut aquesta mateixa notificació.

"Us adverteixo del vostre deure d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada. Particularment, que us abstingueu d'iniciar, tramitar, informar i/o dictar, en l'àmbit de les vostres respectives competències, acord o actuació alguna que permeti la preparació i/o celebració del referèndum sobre l'autodeterminació a Catalunya, regulat en el Decret objecte de la present impugnació, amb l'apercebiment de les eventuals responsabilitats, inclosa la penal, en què podeu incórrer en cas de no atendre aquest requeriment."

A banda dels directors dels mitjans de comunicació públics, aquest avís també s'ha fet arribar a tots els alcaldes de Catalunya, a tot el govern, als membres de la mesa del Parlament i a alts càrrecs de la Generalitat.

Anar al contingut