Milers de persones en la primera jornada del Festival Cruïlla (EFE/Marta Pérez)
Milers de persones en la primera jornada del Festival Cruïlla (EFE/Marta Pérez)

El Cruïlla comença "amb normalitat", sense cues i fent tests d'antígens

En les proves realitzades aquest dijous, el festival ha detectat 126 casos positius de Covid

AgènciesActualitzat

El Festival Cruïlla ha començat aquest dijous fent tests d'antígens als assistents i sense cues per accedir al recinte del Parc del Fòrum.

El festival ha detectat 126 casos positius de Covid-19 aquest dijous. Fins a les nou del vespre s'havien realitzat 13.000 tests al Barcelona International Convention Centre, on hi havia nombroses cabines per fer les proves, la qual cosa ha fet que no hi hagi hagut aglomeracions per accedir al festival, al contrari del que va passar la setmana passada al Festival Vida i el Canet Rock.

Cribratge dels primers assistents, aquest dijous al Festival Cruïlla
Cribratge dels primers assistents, aquest dijous al Festival Cruïlla (EFE/Marta Pérez)


En la primera jornada del festival, s'han pogut viure sensacions pròpies dels temps anteriors a la pandèmia, amb milers d'assistents cantant, saltant i abraçant-se.

El Cruïlla preveu acollir unes 25.000 persones cada dia, que no hauran de mantenir la distància de seguretat però sí que hauran de portar mascareta en tot moment. Tant públic com artistes, treballadors i periodistes hauran d'acreditar un resultat negatiu de coronavirus en un test per poder accedir al recinte.

Joves amb mascareta, a la primera fila del concert de Kase0
Joves amb mascareta, a la primera fila del concert de Kase.O (ACN/Pau Cortina)


El festival ha començat en ple repunt de casos positius de coronavirus a Catalunya i després que el govern hagi fet marxa enrere i hagi aplicat mesures restrictives en l'oci nocturn i en la celebració d'esdeveniments massius a l'aire lliure.

Aquest dijous, en la primera jornada, han pujat als escenaris del festival Kase.O, Jazz Magnestism, Nats i Waor, Lágrimas de Sangre, Rayden i Sr.Wilson & Griffi. Estava previst que actués el grup Senyor Oca, però no han pogut perquè han donat positiu en el test d'antígens, segons ha informat el festival.

 

 


 

ARXIVAT A:
MúsicaCovid-19Coronavirus
Anar al contingut