Roma

El consol del papa a un nen que volia saber si el seu pare, ateu, era al cel

RedaccióActualitzat

Moment emotiu entre el papa Francesc i un nen en un barri de la perifèria de Roma. La criatura volia saber si el seu pare ateu, mort recentment, era el cel.

El pontífex escoltava les preguntes d'un grup de fidels, entre els quals hi havia l'Emanuele. Veient que no podia parlar pel micròfon, perquè estava emocionat, el papa el va convidar a fer-li la pregunta a l'orella. Després de consolar-lo i parlar uns minuts, Jorge Mario Bergoglio li va demanar permís per explicar la seva inquietud.


L'Emanuele li va explicar que el seu pare, tot i no ser creient, havia batejat els quatre fills. Havia mort feia poc i ell dubtava "si era al cel".

El papa va preguntar als presents:

"Déu té un cor de pare i davant un pare que, tot i que no era creient, ha estat capaç de batejar els seus fills i transmetre'ls la seva bondat, creieu que Déu el podria apartar d'ell? Ho penseu?"

 

Pregunta que els fidels van respondre amb un "no". El sant pare va continuar:

"Bé, Emanuele, aquesta és la resposta. Déu segurament estava orgullós del teu pare, perquè és més fàcil que, sent creient, es bategi els fills que no pas fer-ho sent no creient. I segurament això a Déu li ha agradat molt. Parla amb el teu pare. Resa al teu pare. Gràcies, Emanuele, per la teva valentia".

 

 

Notícia relacionada: Casament històric i d'altura: el papa Francesc casa uns tripulants en ple vol

ARXIVAT A:
Religió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut