El Circ Raluy, confinat amb les caravanes en un parc de Reus

Els artistes mantenen la distància entre ells i programen els assajos per no coincidir més de dues persones sota la carpa

Actualitzat

La cinquantena d'artistes del Circ Raluy Legacy s'han quedat confinats al parc Sant Jordi de Reus. Han hagut de suspendre totes les seves funcions previstes i han hagut de canviar la seva rutina diària.

Estan confinats en caravanes des de fa més de 15 dies. Havien d'actuar durant 10 dies a la ciutat de Reus, però només van poder fer la primera funció. Des de llavors viuen al que, de fet, ja és habitualment casa seva: les caravanes.

Però una cosa és anar-hi només a dormir i l'altra és estar-s'hi tot el dia. La codirectora del circ, Kerry Raluy, ho viu amb estranyesa.

"És estrany per a nosaltres perquè sempre estem en contacte, assajant. Ara cadascú està a la seva caravana i ens creuem de lluny."

Kerry Raluy, codirectora del circ

Les acròbates Niedziela i l'Emily Raluy comparteixen caravana i estan preparades per assajar quan els toqui.

"Aprofitem les hores al màxim i a la caravana fem abdominals per mantenir-nos tot el dia actives."

Sota la carpa, la vida continua, però sense espectadors. Com a màxim s'entrenen dues persones al mateix temps, sempre mantenint les distàncies.

Les acròbates Niedziela i Emily Raluy, confinades a la seva caravana

Són cinquanta artistes repartits en 40 caravanes, moltes de principis del segle passat. Un petit poble atrapat al mig de Reus.

Lluïsa Raluy ho té clar:

"Jo em quedo a casa i vosaltres, també. Ànims."


Ells mateixos s'han gravat i ens han explicat com viuen aquests dies. Diumenge ho explicaran en directe per les xarxes socials. Tothom que vulgui podrà veure espais i racons que habitualment no s'ensenyen al públic.

 

 

La iniciativa es diu Circ Raluy a Casa i anuncien sorpresa al final. Una mica d'alegria quan més fa falta.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut