València

El "cas Gürtel" posa en dubte la continuïtat de Francisco Camps com a president valencià

A Francisco Camps podrien estar-li bellugant la cadira de president de la Generalitat. Segons la premsa valenciana, el PP podria estar meditant-ne el relleu arran de la seva presumpta implicació en el "cas Gürtel", de suposat finançament il·legal del PP. La situació de Camps es podria complicar si la setmana vinent el Tribunal Suprem decideix reobrir el cas dels vestits que podria haver rebut suposadament d'empreses vinculades a la trama. L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ocupa la "pole position" en aquesta hipotètica successió de Camps.

Actualitzat
Suport absolut del PP a Francisco Camps quan falten deu dies perquè el Tribunal Suprem decideixi si reobre o no el cas dels vestits que empreses vinculades al "cas Gürtel" haurien regalat al president valencià. Després de les informacions aparegudes en les últimes hores a la premsa valenciana sobre la possible substitució de Camps per Rita Barberá com a cap de llista dels populars a la Generalitat, tant l'alcaldessa de València com la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, han elogiat Camps i l'han definit com "el millor candidat" per continuar ocupant el palau de la plaça de Manises.

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha manifestat que el relleu de Camps "no està ni plantejat" en el si del PP i l'ha definit com "el millor president que ha tingut la Comunitat". L'alcaldessa ha assegurat que Camps "compta amb el suport i l'afecte de tots els militants" i s'ha mostrat convençuda que els populars guanyaran les eleccions "amb ell encapçalant la candidatura i amb encara més escons dels que tenim en aquest moment".

Per la seva banda, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, també ha afirmat que Camps compta "amb tot el suport del partit" i, com Barberá, l'ha definit com "el millor candidat" per encapçalar la llista dels populars en les eleccions autonòmiques de l'any vinent. De Cospedal ha recalcat que Camps "no ha estat imputat" i ha demanat que se'n respecti la presumpció d'innocència.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut