El Barça aparca la Lliga i torna a la feina per preparar el decisiu partit contra el Benfica

L'endemà del clàssic al Camp Nou, el Barça ha tornat aquest diumenge al matí a la feina per preparar el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Benfica. Els blaugranes, amb mig títol a la butxaca tot i no passar de l'empat a un contra el Madrid, esperen no desaprofitar tantes ocasions de gol per sentenciar el pas a les semifinals. Dels que van jugar ahir, no han assistit a la sessió Ronaldinho, Puyol ni Motta. Dels tres, l'únic que es perdrà el partit és Thiago Motta, a qui aquest dilluns faran més proves per saber l'abast de la lesió muscular que es va fer. Frank Rijkaard donarà demà la convocatòria i serà llavors quan se sabrà si jugadors com Messi estan en condicions de tornar a l'equip.

El Barça va fer ahir un altre pas cap al títol de Lliga perquè, tot i empatar a un gol amb el Reial Madrid al Camp Nou, l'equip blaugrana conserva 11 punts de marge i el "goal-average" a favor sobre els madridistes, a només set jornades del final del campionat. El Barça no va poder aconseguir la victòriam tot i que el Madrid va jugar amb 10 durant una hora per l'expulsió de Roberto Carlos, que va protestar reiteradament a l'àrbitre Medina Cantalejo per un penal que li van assenyalar en una juagda amb Van Bommel. El Madrid es va defensar bé i va aprofitar l'única ocasió de gol que va tenir, en una contra que Ronaldo va saber acabar. Prèviament Ronaldinho havia marcat de penal. Va ser la jugada que va trencar el partit. A l'acta, Medina Cantalejo hi va posar que va expulsar Roberto Carlos per dirigir-se a ell i a un assistent dient: "Tu i tu sou uns merdosos." Sense temps per pair el clàssic, l'equip blaugrana afronta dimecres que ve el partit de tornada de la Lliga de Campions contra el Benfica per una plaça a les semifinals. Thiago Motta serà baixa per lesió i fins dilluns no se sabrà quant de temps necessitarà per recuperar-se de la lesió muscular que es va fer a la jugada que va costar el gol de Ronaldo. Puyol, que va ser substituït en els últims minuts per una contusió en un pòmul, no tindrà cap problema per jugar. Frank Rijkaard donarà la llista de convocats aquest dilluns i serà quan es revelarà si Leo Messi ja està en condicions per tornar a l'equip. Nuno Gomes, baixa al Camp Nou Nuno Gomes, el màxim golejador del Benfica, no jugarà dimecres contra el Barça després de lesionar-se ahir al genoll en la victòria dels benfiquistes al camp d'Os Belenenses. El rival dels blaugrana als quarts de final de la Champions va remuntar un gol de José Pedro en el minut 8, i es va acabar imposant per 1-2 gràcies a l'encert de l'italià Miccoli en el minut 22, i del grec Karagounis a la mitja hora de joc. L'equip de Koeman continua tercer a la Lliga portuguesa.