Barcelona

Dues ponsèties grogues i una de vermella, l'altra imatge de la reunió Sánchez-Torra

Protocol de La Moncloa posa una ponsètia vermella entre les dues grogues que decoraven la sala de la reunió entre Sánchez i Torra

Actualitzat

Ha calgut cuidar fins a l'últim detall de la reunió entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra. La imatge de l'encaixada de mans, la de la trobada entre els dos presidents... tan important és el contingut com la posada en escena. La prova l'han protagonitzada unes plantes de Nadal, les tradicionals ponsèties.

Dues ponsèties grogues decoraven la tauleta que hi havia entre els dos sofàs que ocupaven els presidents. Dues plantes davant de les banderes espanyola i catalana, dues plantes grogues.

 

 

Tot i que la reunió ja havia començat, La Moncloa ha trobat necessari esmenar aquest detall que sortiria a tots els mitjans de comunicació, una imatge que certament podria ser analitzada.

La solució: posar-hi una ponsètia vermella.

El cap de protocol ha interromput discretament la trobada i ha entrat a la sala amb una planta a les mans: una altra planta de Nadal, vermella. L'ha posada entre les dues plantes grogues que ja hi havia.

 

 

 

 

Finalment, les fotografies d'aquesta trobada s'han salvat "in extremis". De fet l'agència EFE només ofereix imatges en què hi ha les tres plantes.

 

 

Però no han evitat que se'n parli, perquè les ponsèties són l'anècdota de la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra. La reunió de les ponsèties.

ARXIVAT A:
Pedro SánchezQuim TorraProcés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut