Barcelona

Dos post-its de Sànchez i Cuixart, entre els missatges que recorden el 20S a Economia

RedaccióActualitzat

A les portes de la conselleria d'Economia durant tot el dia s'hi està recordant els escorcolls i la concentració de fa un any. Aquest matí han estat el vicepresident i els treballadors els que han commemorat l'efemèride i aquesta tarda hi ha prevista una concentració.

Durant el dia s'han repartit post-its perquè la gent pugui deixar-hi escrits els seus records del 20S. Una de les treballadores que en repartia, que ara fa un any va estar tancada i incomunicada durant l'escorcoll, reconeix que la gent que s'hi va concentrar: "Ens ajudaven a aguantar."

Entre tots els missatges n'hi ha un de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que han escrit des de la presó de Lledoners. Han estat les seves parelles les que els han anat a enganxar.

Cuixart diu que "Lluitar és el que dona sentit a les nostres vides, el que ens fa sentir alguna cosa que s'assembla a la idea absoluta de llibertat".

 

Sànchez recorda els fets que han acabat portant-lo a la presó amb el missatge: "Defensarem sempre i pacíficament les institucions del país i la democràcia. Ens en sortirem."

ARXIVAT A:
Jordi CuixartJordi Sànchez20S
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut