Dos morts en dos accidents de trànsit a Vidreres i Mollet del Vallès
Mor la passatgera d'un turisme en sortir de la via a la C-17 a Mollet del Vallès (ccma)

Tres morts en tres accidents en un diumenge tràgic a les carreteres

Les víctimes mortals són un vianant atropellat a l'N-II a Vidreres, la passatgera d'un turisme que ha sortit de la via a la C-17 a Mollet del Vallès i un motorista de Barcelona

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada, dues persones han mort en dos accidents de trànsit que eleven a 124 les persones que han mort aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. A Barcelona, un motorista eleva a 14 la xifra de morts a la ciutat.

 

Un vianant mor atropellat

Un vianant ha mort atropellat per un cotxe aquesta matinada a l'N-II a Vidreres, a la Selva.

L'avís s'ha rebut a les 05.07 d'aquest diumenge. L'accident ha passat al quilòmetre 693 de l'N-II, a tocar de l'encreuament amb la C-35, de Maçanet a Llagostera.

Quilòmetre 693 a l'N-II al pas per Vidreres (GoogleMaps)

 

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme que circulava en sentit Girona ha atropellat un vianant, que ha mort a l'acte a conseqüència de l'accident.

El conductor del cotxe ha resultat ferit menys greu, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, i ha estat traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt.

Arran de la incidència s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, l'N-II ha estat tallada en sentit nord i s'ha circulat a través de pas alternatiu durant gairebé tres hores.

 

Sortida de via a Mollet del Vallès

El segon accident ha passat a dos quarts de set del matí a la C-17 a Mollet del Vallès, al Vallès Oriental.

Un turisme amb dos ocupants ha sortit de la via i ha caigut per un desnivell. A conseqüència de l'accident, l'acompanyant, una dona de 31 anys veïna de Ripollet, ha mort. El conductor del cotxe ha estat traslladat en estat menys greu a l'Hospital de Granollers.

 

A la incidència s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, que han activat també el suport psicològic.

Pel que fa a l'afectació viària, hi ha hagut un carril restringit de la calçada en sentit Barcelona de la C-17 fins a les 10.00, aproximadament.

 

Mor un motorista en un accident de trànsit a l'Eixample de Barcelona

Un motorista de 37 anys ha mort aquest diumenge en un accident de trànsit al districte de l'Eixample de Barcelona. En el sinistre s'hi ha vist implicat un cotxe i s'ha produït pocs minuts després d'un quarts de tres de la tarda en la confluència dels carrers Provença amb Muntaner.

La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

En un comunicat, l'Ajuntament de Barcelona ha lamentat la mort del motorista, ha traslladat el seu condol a la família i amics 

En el que va d'any han mort catorze persones en accidents de trànsit a la capital catalana.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut