Un fragment del vídeo de la càmera de seguretat que mostra un dels incendiaris a terra
Un fragment del vídeo de la càmera de seguretat que mostra un dels incendiaris a terra

Dos homes es cremen en voler calar foc a un centre d'immigració a Califòrnia

Un vídeo de seguretat recull el moment en què l'accelerant amb què els dos homes havien ruixat l'edifici s'encén i el foc els atrapa

Actualitzat

Dos homes van calar foc la nit de dilluns, 2 de gener, a un edifici que acull els serveis d'immigració de la població de Bakersfield, a Califòrnia.

Una càmera de seguretat de l'edifici va enregistrar el moment en què els dos homes, vestits amb roba fosca i caputxa, ruixen amb líquid accelerant la façana de l'edifici i de l'aparcament i després hi acosten un encenedor perquè el foc s'escampi.

L'encarregat d'encendre el foc no se'n surt a la primera i opta per ajupir-se per acostar més l'encenedor al terra mullat amb el líquid inflamable, amb tanta mala sort que provoca una gran flamarada que pren de forma violenta i sobtada, i li encén la roba a ell i al seu company. 

Amb la roba en flames, els dos homes rellisquen i cauen abans de poder fugir entre crits de l'escena.

El Centre de Serveis a la Immigració ha publicat les imatges en un vídeo al seu Facebook:

Tot i que els bombers van arribar pocs minuts després que es declarés el foc, l'edifici i també un negoci de rentat de vehicles pròxim van quedar afectats per les flames.

El centre d'immigració no ha pogut reobrir des de Cap d'Any pels desperfectes causats pel foc. Han obert una campanya de GoFundMe per recaptar donacions que els ajudin a pagar les despeses provocades per l'incendi intencionat.

Segons ha explicat un dels treballadors del centre, els sospitosos van perdre els telèfons mòbils quan fugien amb el cos en flames, però el departament de policia de Bakersfield no ha confirmat que s'hagi fet cap detenció.

La campanya per recaptar donacions ha funcionat, i en pocs dies han gairebé doblat els 5.000 euros que volien recollir.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMigracionsEstats Units
Anar al contingut