Ribes de Freser

Dos ferits, un d'ells greu, per l'envestida d'una vaca a Ribes de Freser

El ferit greu el van evacuar en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha quedat ingressat amb diferents fractures

RedaccióActualitzat

Dues persones ferides, una de caràcter greu, després que una vaca les va envestir quan estaven passejant. L'incident va passar ahir, diumenge, al migdia als afores de Ribes de Freser, al Ripollès. L'home ferit greu el van evacuar en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Té diferents fractures.

Els fets van passar a la zona del barri de la Maçana de Ribes de Freser, on hi ha diverses cases de pagès. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, una parella passejava per la zona i es van aturar a fer fotos prop d'un ramat de vaques que pasturaven a l'aire lliure. Una vaca del ramat va arrencar a córrer i va envestir la dona, que portava un gos en braços i la va rebolcar. Quan l'home, de 58 anys, la va intentar treure de sota l'animal, la vaca el va atacar. La parella va poder fugir i avisar per telèfon mòbil els equips d'emergències. És la tercera vegada que el mateix ramat es veu involucrat en un incident similar.

La setmana passada, un ramat de vaques també va ferir greument dos veïns de Calders, al Moianès, i va matar un dels seus gossos. La parella havia entrat dins del tancat per treure els seus cadells de gos, que estaven jugant entre els vedells.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut