Barcelona

Dicten l'ingrés a la presó per al jove que va desfigurar la cara a la seva exnòvia

El jutjat de violència domèstica número 4 de Barcelona ha decretat presó provisional per al jove detingut que va desfigurar presumptament la cara de la seva exparella. El jutge li imputa un delicte d'intent d'homicidi i un altre de trencament de mesura cautelar, ja que no va respectar l'ordre judicial d'allunyament de la dona. Segons fonts policials, l'home de 21 anys i veí de Lleida, va atacar dilluns al matí la seva exparella amb una arma blanca i li va fer nombrosos talls a la cara, al coll, a les mans i als braços.

Actualitzat
La víctima, de 26 anys, va quedar amb la cara desfigurada i va ser intervinguda a l'Hospital Clínic de Barcelona. Els fets van passar al domicili de la noia al carrer Calàbria de Barcelona. La dona l'hauria denunciat dues vegades per incompliment de l'ordre d'allunyament, si bé ella també la va infringir una vegada.

La companya de pis de la noia, d'origen brasiler, ha explicat que l'agresessor, de nacionalitat espanyola, "esperava sempre a casa" la víctima, tot i l'ordre d'allunyament. També ha explicat que, després de l'agressió, la noia no pot "parlar per les ferides" que té a la cara, que li ha quedat desfigurada.

Per la seva part, la propietària de la pastisseria que hi ha al costat de l'edifici on vivia la víctima ha explicat que quan la noia ha arribat a l'establiment "tenia la cara tan ensangonada que no se la reconeixia". Els veïns han estat els que han trucat a una ambulància i han ajudat la noia en els primers moments, que s'han viscut amb "nerviosisme", ha explicat.
Anar al contingut