Afers Interns investiga quatre mossos més en relació amb l'actuació que va tenir lloc l'any passat (ACN/Albert Segura Lorrio)
Afers Interns investiga quatre mossos més en relació amb l'actuació que va tenir lloc l'any passat (ACN/Albert Segura Lorrio)

Detinguts dos mossos d'esquadra acusats de detenció il·legal, tortures i lesions

Afers Interns investiga quatre mossos més en relació amb uns fets que haurien passat als carrers de Barcelona a finals del 2021

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos agents a Barcelona per un presumpte delicte de detenció il·legal, tortures i lesions. 

El jutjat d'instrucció 23 de Barcelona ha acordat presó provisional sota fiança i els prohibeix acostar-se a la víctima. 

Les detencions s'han portat a terme aquest dijous però els delictes es remuntarien a una intervenció a finals de l'any passat que s'emmarcarien en una actuació de Seguretat Ciutadana. Fonts policials, però, no n'han donat més detalls. 

Afers Interns investiga quatre mossos més per un presumpte delicte de detenció il·legal i tortures en relació als fets que haurien passat al carrer a la capital catalana.

La Direcció General de la Policia ha obert un expedient disciplinari als agents implicats i ha apartat del servei els dos detinguts, que passaran a disposició judicial les pròximes hores.

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut