Agents d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona porten la investigació del cas (Google Street View)

Detingut un home per l'assassinat d'una dona a Empuriabrava

El jutge ha enviat a presó el detingut i l'investiga per assassinat, violació de domicili, tinença il·lícita d'armes i robatori, en relació amb l'autocaravana utilitzada per intentar fugir

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra ha detingut un home aquest divendres en relació amb la mort d'una dona a Empuriabrava, a Castelló d'Empúries.

Els agents han rebut un avís a les quatre de la tarda per acudir a un domicili del carrer Noguera de la marina d'Empuriabrava, on han trobat el cadàver. La víctima, una dona d'uns 60 anys, presentava signes de violència.

Després de comunicar els fets al jutjat de guàrdia i requerir els serveis d'un metge forense, els Mossos i agents de la Policia Nacional han detingut un home a Portbou en relació amb els fets.

L'home, de qui no se sap la identitat, hauria matat la víctima amb una arma de foc.

La policia investiga les circumstàncies del crim. Una de les hipòtesis és que el detingut hagués entrat a robar a casa de la víctima i que, en veure's sorprès, l'hagués atacat.

Després, l'homicida ha robat una autocaravana, ha fugit per carretera en direcció a Roses i, des d'aquí, ha agafat el trencant que puja cap a Cadaqués i que també entronca amb el Port de la Selva, Llançà, Colera i Portbou. Totes les policies de la zona, a qui s'havia alertat per emissora, estaven atents per intentar tallar-li la fugida.

Finalment, l'han pogut detenir a Portbou, poc abans d'arribar a la frontera amb França. A dins l'autocaravana, els policies hi han localitzat l'arma de foc amb la qual suposadament ha comès el crim.

La investigació dels fets la porta la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona.

El jutjat de guàrdia de Figueres ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut. Se l'investiga per assassinat, violació de domicili, tinença il·lícita d'armes i robatori, en relació amb el vehicle amb el qual va fugir del lloc dels fets.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut