Detingut per mossegar un agent de la Guàrdia Urbana i agredir-ne dos més
Guàrdia Urbana de Barcelona (CCMA)
Barcelona

Detingut per mossegar un agent de la Guàrdia Urbana i agredir-ne dos més

Va encarar-se amb els policies que el van advertir que es posés la mascareta, i al final el van haver de reduir "farmacològicament"

Actualitzat

Un home va ser detingut dijous passat per agredir tres agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i mossegar-ne un d'ells, segons ha avançat el diari "El Periódico". A l'home, que estava molt nerviós, el van haver de sedar per detenir-lo, mentre que els agents ferits van haver d'agafar una baixa mèdica.

Els fets van passar dijous cap a un quart de dues de la matinada al barri d'Horta. Els agents van veure que un home, d'uns 25 anys, no duia la mascareta i li van recordar que se la posés. L'home, que caminava pel carrer Judea, va fer cas omís de l'advertència. Quan els guàrdies urbans li van oferir una mascareta perquè se la posés, la reacció de l'home va ser de trencar-la i encarar-se amb els policies.

Els agents van rebre cops i un d'ells, una mossegada a l'avantbraç. Per detenir-lo van haver d'aplicar a l'agressor una "contenció farmacològica", és a dir, el van haver de sedar donat el seu estat d'agitació.

L'Ajuntament de Barcelona ha confirmat la detenció per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i el fet que els tres agents van resultar lesionats amb ferides de caràcter lleu durant la detenció.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut