Detenen cinc conductor beguts a Tarragona, quatre d'ells sense carnet
Imatge d'arxiu d'unes manilles (Mossos d'Esquadra)

Detingut per conduir begut, drogat, sense carnet i amb una persona al maleter

Els Mossos d'Esquadra també han detingut quatre persones més per circular beguts i no tenir el carnet en vigor

Redacció/EFEActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest cap de setmana a la demarcació de Tarragona cinc conductors per circular beguts, dels quals quatre no tenien el carnet en vigor i un, que mai havia obtingut el carnet de conduir, va donar positiu en totes les drogues del test.

Segons informa la policia catalana, aquest últim conductor duia un sisè ocupant al maleter del cotxe, motiu pel qual tots els ocupants van quedar denunciats. Era la tercera vegada que es denunciava aquest conductor per circular sense carnet.
 

Positiu en totes les drogues

La policia el va detenir en un control a la C-31b a Tarragona i en sotmetre'l a la prova de drogues, va donar positiu en totes les substàncies que detecta el dispositiu: cocaïna, cànnabis, amfetamines, metamfetamines i opiacis.

Els cinc detinguts són tots homes d'entre 21 i 33 anys. Tres d'ells van fugir del lloc després d'haver provocat un accident, un a Montferri (Alt Camp) i els altres dos al Vendrell (Baix Penedès).
 

Un d'ells es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

El conductor de Montferri va donar positiu en cocaïna i tenia el carnet retirat per ordre judicial. Per altra banda, un dels detinguts del Vendrell, malgrat tenir símptomes evidents d'anar begut, es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

En l'altre cas, el conductor va esquivar un control dels Mossos a les set del matí a la C-51, va entrar al Vendrell i va acabar estampat contra el mur d'un habitatge després de circular per diversos carrers.

Al cotxe hi anaven cinc persones i el conductor va voler impedir als agents que obrissin les portes per socórrer-les de les ferides lleus que van patir.

L'home, que no tenia el carnet, va donar 0,34 mg/l en la prova d'alcoholèmia (el límit legal és 0,25 mg/l). A part d'un delicte contra la seguretat del trànsit, afronta el càrrec d'atemptat contra els agents de l'autoritat.
 

El cinquè, positiu en cocaïna, metamfetamines i amfetamines

El cinquè conductor, amb el carnet retirat per pèrdua de punts, va ser detingut a la C-14 a Montblanc (Conca de Barberà). El va parar una patrulla per un estil evident de conducció sota els efectes de l'alcohol. Va donar positiu en 0,56 mg/l en el procés i també positiu en cocaïna, metamfetamines i amfetamines.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut