El capellà va sortir al matí del santuari de la Mare de Déu de Lord i l'avís es va donar a primera hora de la tarda perquè encara no hi havia t…
El capellà va sortir al matí del santuari de la Mare de Déu de Lord i l'avís es va donar a primera hora de la tarda perquè encara no hi havia tornat (Google Maps)
Sant Llorenç de Morunys

Desaparegut un capellà de 78 anys a la vall de Lord, al Solsonès

L'ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha demanat als veïns que col·laborin en la recerca del sacerdot desaparegut des de dijous

RedaccióActualitzat

Els bombers busquen Xavier Castelló, un sacerdot de 78 anys que va desaparèixer aquest dijous. El capellà havia anat amb un grup de religiosos a visitar el santuari de la Mare de Déu de Lord. 

En un moment determinat, va sortir a l'exterior perquè volia prendre l'aire, però al migdia encara no havia tornat. L'avís de la desaparició el van donar els residents del mateix santuari a primera hora de la tarda.

Els Mossos alerten que el religiós podria estar desorientat després de passar la nit al ras.

Els bombers han establert un dispositiu de recerca amb la participació d'una unitat canina per intentar trobar algun rastre del capellà desaparegut.

L'ajuntament de Sant Llorenç de Morunys ha demanat aquest diumenge als veïns que col·laborin en la recerca del sacerdot desaparegut.

Els demana concretament que el busquin en zones de jardí, llenyers o barraques particulars on el capellà es pogués haver arrecerat del fred i la pluja a la nit.

 

Un helicòpter i membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) pentinen la vall, però ja alerten que l'orografia de la zona és complicada, amb punts de difícil accés, i la pluja de les últimes hores no ajuda.

 

 

De moment, els bombers desaconsellen demanar l'ajut dels veïns de la zona en les tasques de recerca per la complexitat del terreny i la previsió que les pluges continuaran.

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraBombers
Anar al contingut