Barça

Carles Puyol ja ha començat a treballar, al marge de la resta de jugadors

Després de gairebé tres mesos de no fer-ho, Carles Puyol ha tornat a entrenar-se a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i fer-ho al marge dels seus companys, aquesta retorn a la gespa confirma que la recuperació del central blaugrana va per bon camí.

Actualitzat
Després de gairebé tres mesos de no fer-ho, Carles Puyol ha tornat a entrenar-se a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i fer-ho al marge dels seus companys, aquest retorn a la gespa confirma que la recuperació del central blaugrana va per bon camí.

Puyol va ser intervingut d'una lesió osteocondral al genoll dret i, després de perdre's el final de temporada amb el Barça i l'Eurocopa amb Espanya, sembla que afronta ja la recta final de la recuperació. Està previst que el 30 de juliol que ve, coincidint amb l'arribada dels internacionals que han jugat l'Europcopa, el capità passi una revisió mèdica que confirmi el seu retorn definitiu al grup, que aquest dimarts viatja cap a Hamburg, a disputar el primer amistós de la temporada.

La nota entranyable de la jornada l'ha protagonitzat José Manuel Pinto, que ha estat ovacionat pels seus companys en motiu de la seva recent paternitat.

Dotze del filial, cap a Hamburg

Tito Vilanova ha fet pública la primera llista de convocats d'aquesta pretemporada: els 10 jugadors disponibles del primer equip (Pinto, Alves, Bartra, Muniesa, Dos Santos, Alexis, Messi, Mascherano, Afellay i Adriano) i 12 jugadors del filial (Oier, Ilie, Sergi Roberto, Deulofeu, Rafinha, Joan Àngel Román, Sergi Gómez, Lobato, Patric, Planas, Balliu i Espinosa) per disputar el primer amistós del curs.

L'equip sortirà cap a Hamburg aquest dimarts a primera hora del matí. Un cop en terres alemanyes, a les 12.30 hores, hi haurà una roda de premsa conjunta de Tito Vilanova, Alexis i Adriano.

Kiko Femenía, l'única baixa

A la sessió d'aquest dilluns a la tarda hi han participat els mateixos futbolistes que en l'entrenament matinal. L'única absència ha estat la de Kiko Femenía, que sí que ha treballat amb els seus companys al matí però que a la tarda ha fet treball de recuperació d'una sobrecàrrega a la cama dreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut