Barça

El Barça comença el procés de canvi de gespa del Camp Nou perquè estigui a punt per al primer partit de Lliga

El Barça ha informat aquest diumenge que, tal com estava previst, ha començat el procés de canvi de la gespa del Camp Nou. El club n'instal·larà una de nova, del mateix tipus que la que hi ha al camp número 1 de la Ciutat Esportiva, i el club preveu que la nova catifa verda estigui a punt per al primer partit de Lliga a l'Estadi, contra la Reial Societat, el 18 o el 19 d'agost.

Actualitzat
El Barça ha informat aquest diumenge que, tal com estava previst, ha començat el procés de canvi de la gespa del Camp Nou. El club n'instal·larà una de nova, del mateix tipus que la que hi ha al camp número 1 de la Ciutat Esportiva, el lloc d'entrenament dels blaugranes. Les obres acabaran a principis d'agost i el club preveu que la nova catifa verda estigui a punt per al primer partit de Lliga a l'Estadi, contra la Reial Societat, el 18 o el 19 d'agost.

El primer que es farà aquests dies és treure els pans d'herba actuals i preparar el substrat amb la incorporació de sorra i nutrients. Un cop consolidat el substrat, es posarà la nova gespa, procedent de Bordeus, i es deixarà que arreli bé. En el procediment s'utilitzaran 8.900 metres quadrats de pans de gespa, nou tones de sorra i dues tones de nutrients.

Un canvi obligat

Després de comprovar que no hi ha cap sistema de refrigeració viable per mantenir en un estat òptim la gespa davant les condicions de calor i humitat que hi ha a l'Estadi els mesos d'estiu, el club va decidir que la millor solució és canviar el terreny de joc cada any per poder mantenir les condicions d'excel·lència que necessita el joc del primer equip, tal com va avançar Sandro Rosell el 26 de juny.

Anar al contingut