Canvia l'escena del petó de "La bella dorment" per demanar matrimoni a la nòvia

Els rostres dels personatges protagonistes de la pel·lícula, el príncep i la princesa, es van convertir, de sobte, amb les cares dibuixades del cineasta Lee Loechler i la cardiòloga Sthuthi David, que eren asseguts a la primera fila

RedaccióActualitzat

Semblava una sessió de cinema normal i corrent. A la pantalla es podia veure la pel·lícula d'animació: "La bella dorment". Però a l'interior de la sala hi havia una càmera oculta que ho estava enregistrant tot, i quan va arribar el moment de l'esperat petó entre el príncep Felip i la princesa Aurora, va començar a gravar coses sorprenents.

Els rostres dels personatges protagonistes de la pel·lícula, el príncep i la princesa, es van convertir, de sobte, amb les cares dibuixades del cineasta Lee Loechler i la cardiòloga Sthuthi David, que eren asseguts a la primera fila.

Sthuthi David va quedar totalment desconcertada per la situació. No es podia creure que els que sortien en imatges eren ella i el seu promès. Estava ben confusa i preocupada per la gent que havia anat a veure la pel·lícula i s'havia trobat amb tot aquell muntatge. Però no va trigar a descobrir que el cinema estava ple de familiars i amics que volien acompanyar la parella en un dia tan especial.

Lee Loechler va aprofitar l'emoció del moment, es va agenollar i, amb un anell a la mà, li va demanar a Sthuthi que es casés amb ell.

Loechler havia estat treballant 6 mesos per retocar la pel·lícula amb l'ajuda un equip d'animadors i dissenyadors gràfics. Volia fer a la seva noia un original regal de prometatge.

 

 

Anar al contingut