Boris Johnson ja va estar ingressat una setmana a l'hospital per Covid

Boris Johnson, en quarantena per ser contacte d'un diputat positiu de Covid

El primer ministre britànic ja havia estat ingressat a l'UCI tres dies a l'abril pel coronavirus

Actualitzat

El primer ministre britànic, Boris Johnson, haurà de fer quarantena després d'estar en contacte amb el diputat conservador Lee Anderson, que ha donat positiu de Covid.

Johnson, que a l'abril va passar tres nits hospitalitzat a cures intensives pel coronavirus, ha assegurat en un tuit que no té símptomes i continua treballant al seu despatx de Downing Street, des d'on continuarà liderant la lluita contra el virus.

 

De moment, no se sap quant durarà el confinament solitari del primer ministre, però la quarantena està establerta en 14 dies.

Boris Johnson s'havia reunit amb un grup petit de parlamentaris a Downing Street dijous al matí, inclòs Lee Anderson, que després va tenir símptomes i va donar positiu. La reunió va durar uns 35 minuts.

El primer ministre té la intenció d'adreçar-se al país durant el seu aïllament, segons Downing Street. L'agenda del polític quedarà alterada. Sobre la taula, què es farà passat el 2 de desembre, quan acaba el segon confinament decretat al país.

La infecció del diputat Lee Anderson arriba en ple debat al parlament britànic sobre la possibilitat de permetre sessions en línia, per facilitar la participació dels diputats. També permetria al primer ministre respondre a les preguntes parlamentàries durant la quarantena.

ARXIVAT A:
Boris JohnsonCoronavirus
Anar al contingut