El carrer on han passat els fets, aquest dimecres a la nit
El carrer on han passat els fets, aquest dimecres a la nit
Madrid

Assassinen una dona d'un tret al cap en ple carrer a Madrid

Els fets han passat a quarts de vuit del vespre, quan un home s'ha apropat a la víctima, li ha disparat al cap i ha fugit

Actualitzat

Una dona de 40 anys ha mort aquest dimecres a la nit després de rebre un tret en ple carrer al districte madrileny de Ciudad Lineal.

Els fets han passat poc abans de dos quarts de vuit del vespre al carrer Virgen de los Reyes, al barri de la Concepción. Un home s'ha apropat a la dona i li ha disparat al cap. El presumpte autor dels fets ha fugit.

La dona ha mort a l'Hospital Gregorio Marañón, on l'han evacuat els treballadors del Samur, després d'haver tingut dues parades cardiorespiratòries.

L'han aconseguit reanimar; però, quan la traslladaven al centre hospitalari, ha patit una altra parada, però han aconseguit tornar-la a reanimar. Finalment, ha ingressat en estat molt greu a l'hospital, on ha mort.

S'investiga si és un altre cas de violència masclista. Si es confirmés, seria el tercer assassinat masclista d'aquest dimecres: una dona de 75 anys ha mort a Fuenlabrada i una de 53, a Aznalcóllar.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut