En l'operatiu per desarticular aquest grup de proxenetes hi ha participat la policia espanyola i d'altres països europeus
En l'operatiu per desarticular aquest grup de proxenetes hi ha participat la policia espanyola i d'altres països europeus
Fuenlabrada

Dues dones assassinades per la parella en menys de 24 hores

En el que portem d'any hi ha hagut 13 els assassinats masclistes a Espanya

Actualitzat

Una dona de 78 anys ha mort aquest dimecres a Fuenlabrada, assassinada pel seu marit. Posteriorment, l'home, de 73 anys, s'ha autolesionat al seu domicili, segons ha informat la Policia Nacional. 

Els fets s'estan investigant com un cas de violència masclista.

Al voltant de la una del migdia, una dona ha avisat que havia rebut la visita d'una veïna demanant-li ajuda. Quan ha anat al seu pis, ha vist el marit també amb ferides, per la qual cosa ha avisat la policia.

 

 

Quan han arribat els serveis d'emergència, la dona havia entrat en parada cardiorespiratòria i l'han aconseguit revertir. Quan l'ambulància es dirigia cap a l'hospital, ha tornat a patir una aturada cardíaca i ha mort.

 

 

És el segon assassinat masclista en menys de 24 hores. Aquest mateix dimecres, un home de 51 anys ha assassinat la parella, de 43, a la localitat sevillana d'Aznalcóllar i posteriorment s'ha suïcidat.

Amb les dues d'aquest dimecres, ja són 13 les víctimes mortals per violència masclista aquest 2020. Des del 2003, la xifra arriba a 1.046 dones assassinades, segons dades de la Delegació del govern espanyol contra la Violència de Gènere.

 

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos tenen a l'abast.
 

 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaMasclisme Policial
Anar al contingut