Manresa

Artur Mas diu que l'adversari és l'estat espanyol i insta els partits sobiranistes a allunyar-se del joc partidista

El president de la Generalitat acusa l'Estat de ser intolerant, prepotent i ineficaç, i insta les forces sobiranistes a allunyar-se del joc partidista

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, demana consens polític als partits catalans pro consulta. En el dia del partit, que Convergència i Unió ha celebrat a Manresa, i amb un símil futbolístic, Mas ha reclamat a les diverses formacions que no juguin a favor de l'adversari, que ha identificat com l'estat espanyol:

" Una cosa és voler ser titular en el teu equip, que és l'equip de Catalunya, i una altra cosa és jugar a favor de l'adversari, que és l'estat espanyol"

En aquest sentit, ha instat els partits sobiranistes a allunyar-se de la "temptació del joc partidista" que pot confondre i a anar tots a l'una quan queden pocs dies pel 9 de novembre.

Mas ha acusat l'Estat de ser "intolerant, prepotent i ineficaç", i ha animat les forces polítiques catalanes a decidir si volen ser part del problema o de la solució. En una referència no explícita a ERC, els ha recordat que les eleccions del 2012 van repartir la quota de poder i que, per tant, han d'assumir responsabilitats.

En un altre dels símils que el president de la Generalitat fa servir sovint en els últims temps, Mas ha avisat que si "s'esquerda una baula, es trenca la cadena sencera".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut