Ciclisme

Armstrong reconeix la superioritat de Contador i admet que no li disputarà el lideratge del Tour

En l'ascens inèdit a Verbier, a Lance Armstrong li han pesat les cames, li ha pesat l'edat. Ja no és el campió que arrasava i ha vist de prop com el campió del segle XXI s'està forjant en la figura d'Alberto Contador. El triomf del madrileny ha acabat amb les suspicàcies, ha enterrat els debats. L'espanyol és el millor, i així ho ha admès el nord-americà, que ha reconegut que no pensa atacar Contador ni disputar-li el lideratge de la ronda francesa tot i ser segon a la general.

Actualitzat
Tot i l'ajuda del fidel Andreas Kloden, Lance Armstrong ha acusat moltíssim l'ascens a Verbier. Fins a la 15a etapa del Tour, el ciclista texà havia alimentat l'ambient enrarit dins l'equip Astana assegurant que no havia tornat a la "Grande Boucle" per ser segon, però aquest diumenge ha hagut d'abaixar el cap.

Ha quedat palès que els anys no passen en va però ha hagut de passar una decisiva etapa alpina per veure que el nord-americà no pot aspirar als objectius d'antuvi. Armstrong ha reconegut que Contador ha estat "el millor de l'etapa" i és el millor del Tour. Per aquesta raó no pensa atacar-lo en el que queda de cursa. "No atacaré. La carrera està com està", ha dit l'excampió. "Estic orgullós de la cursa que ha fet", ha reblat el texà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut