Barcelona

Apareix a Vic el taxista barceloní després d'estar desaparegut durant nou hores

El taxista barceloní que ha estat desaparegut aquest dilluns a partir de les onze del matí ha estat trobat sa i estalvi a Vic, segons han confirmat els seus familiars i els Mossos d'Esquadra. El jove conductor, que es diu Alberto i té 27 anys, havia activat cap a les onze del matí el senyal d'alarma del seu taxi després d'agafar uns passatgers al districte de Sant Andreu de Barcelona. Després d'això, el taxista ha desconnectat la ràdio amb què es comunica amb la central i no se n'ha sabut res més fins a tres quarts de vuit, quan ha trucat a la seva família per dir-los que estava bé.

Actualitzat

Després d'aparèixer, el taxista ha anat directe a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vic per explicar què ha passat. El conductor, Alberto B. R., de 27 anys, ha activat l'alarma cap a les onze del matí, després d'agafar uns passatgers al districte de Sant Andreu. En la recerca, els Mossos han comptat amb l'ajuda d'altres cossos policials i molts taxistes. Els Mossos han arribat a activar la seva unitat especialitzada en segrestos.

Una familiar del desaparegut ha explicat que sospita que, després d'activar l'alarma, el conductor deu haver hagut de desconnectar la ràdio amb què es comunica amb la central, ja que no ha respost a cap de les trucades que li han fet. La recerca de l'home s'ha estès a tot Catalunya a primera hora de la tarda, després que no s'haguessin obtingut resultats de la cerca per Barcelona i voltants.

Malgrat els rumors que han circulat durant tot el dia, el taxista ha declarat als Mossos que s'havia "despertat" a Vic, fet que fa suposar que es podria tractar d'un incident d'importància relativa o, fins i tot, un muntatge. El jove ha declarat a la policia que l'únic que recorda és haver rebut un fort cop al cap i, posteriorment, haver-se despertat a Vic, a uns 400 metres d'on ha aparegut el taxi. De moment, ha estat traslladat a l'Hospital General de Vic per fer-li una revisió mèdica.

El taxista condueix un Opel Vectra amb matrícula 7703-DSR i el seu número de llicència de taxi és la 630. El desaparegut fa dos anys que treballa de taxista. Molts dels seus companys de professió s'han mobilitzat i durant tot el dia han ajudat els Mossos a localitzar el jove conductor.

Anar al contingut