Fórmula 1

Alonso fa broma del problema elèctric al seu F-150 i assegura que és un bon presagi

Segon dia de tests al Circuit de Catalunya. Bernie Ecclestone, el patró de la Fórmula 1, deixarà que passi el cap de setmana abans de prendre cap decisió sobre la disputa del Gran Premi de Bahrain, el primer de la temporada. Mentrestant, tots els equips continuen amb la posada a punt dels monoplaces. Fernando Alonso ha tingut els primers problemes de fiabilitat amb l'F-150. Un problema elèctric l'ha obligat a aturar-se durant uns minuts però després ha pogut rodar sense problemes. L'asturià no s'ha mostrat gens preocupat per aquesta incidència, tot el contrari, perquè assegura quan Ferrari té problemes a Montmeló és un bon presagi per afrontar la nova temporada. Vettel ha tornat a dominar la jornada.

Actualitzat
Lluny de mostrar-se abatut, Alonso ha fet broma perquè un dels mecànics de Ferrari li ha assegurat que, quan les coses van bé al Circuit de Catalunya, la temporada no és del tot bona, mentre que quan sorgeixen problemes, l'any és exitós. "Al matí hem tingut un problema elèctric i després un altre de mecànic. De fet, han estat els primers problemes que han sorgit aquesta pretemporada, al costat dels que va tenir Massa a València. Però per això hi ha la pretemporada, per corregir els problemes per arribar al límit a Bahrain", ha assenyalat el pilot abans de concloure la sessió matinal. Un gran premi que córrer perill, ja que la plana major de la F1 decidirà, la setmana vinent, si suspèn o no el Gran Premi de Bahrain.

Sobre els canvis en el Mundial d'aquest any, com la incorporació del Kers, l'aleró posterior flexible i els pneumàtics que subministrarà Pirelli, Alonso creu que tot això ajudarà que hi hagi més avançaments, encara que creu que només permetrà "avançar cotxes que van dos segons més lents".

Ningú oblida Kubica

Durant la segona jornada d'entrenaments al Circuit de Catalunya també s'han vist pancartes de suport a Robert Kubica, que va tenir un aparatós accident amb un cotxe de ral·lis i que es perdrà tota la temporada. Fernando Alonso ha explicat que aquest diumenge viatjarà a Itàlia per visitar a l'hospital l'accidentat Robert Kubica. L'asturià ha assegurat que fins que el polonès no surti de l'hospital seguirà portant el casc com a homenatge al seu amic. "Sabem que les operacions han estat un èxit però ell no és una persona normal, perquè és un pilot de F1 i la recuperació ha de ser perfecta. Però Robert té molta força interior", ha assenyalat.

Vettel, novament el més ràpid


El vigent campió del món, l'alemany Sebastian Vettel, al volant del seu nou Red Bull, ha reafirmat aquest dissabte al Circuit de Catalunya el seu domini. Per segona jornada consecutiva, ha demostrat que el seu cotxe segueix un esglaó per sobre de la resta, i ha marcat el millor temps tant en la jornada matinal com a la tarda. Darrere d'ell, novament s'ha col·locat novament el Ferrari de Fernando Alonso, tercer a sis dècimes, mentre que Jaume Alguersuari (Toro Rosso) ha quedat segon, entre tots dos. La segona jornada dels entrenaments de Fórmula 1 al Circuit de Montmeló ha congregat a 20.000 espectadors. Aquest diumenge gairebé tots els pilots rotaran els seus pilots per seguir amb les proves de cara a l'inici del Mundial.

Artur Mas visita el Circuit


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat un missatge de molta prudència sobre la continuïtat de la Formula 1 a Montmeló, en apel·lar a la contenció econòmica i a la situació que viu el govern català. Mas ha garantit la disputa, l'any que ve, del Gran Premi d'Espanya al traçat català, tot i que, en el futur, n'hauran d'estudiar la viabilitat econòmica. Per completar la jornada, el president ha pogut conèixer el circuit de la mà d'Alguersuari, però sense trepitjar gaire l'accelerador.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut