Barcelona

Adolf Todó és nomenat nou director general de Caixa Catalunya

El fins ara director de Caixa Manresa, Adolf Todó i Rovira, de 53 anys, ja és oficialment el nou director general de Caixa Catalunya, substituint Josep Maria Loza, que va deixar el càrrec per sorpresa per motius personals. Adolf Todó és un dels noms més destacats entre els gestors de les entitats d'estalvi catalanes. El consell d'administració l'ha nomenat aquest dimarts a la tarda, després que el comitè executiu de l'entitat hagi acceptat la renúncia de Loza. El nom d'Adolf Todó ja havia sonat com a possible substitut d'Isidre Fainé com a director general de La Caixa i com a relleu de Joan Maria Nin en el càrrec de conseller delegat de Banc Sabadell.

Actualitzat
Todó ha estat fins ara director general de Caixa Manresa, i substituirà Josep Maria Loza, que va anunciar, per sorpresa, la dimissió, després de mesos de desavinences amb el president de l'entitat, Narcís Serra.

El nomenament de Todó hauria estat pactat amb el president de la Diputació de Barcelona, José Corbacho, i el president de la Generalitat, José Montilla.
Anar al contingut