Luis Suárez durant una roda de premsa de la selecció de l'Uruguai (Foto: Reuters)
Luis Suárez durant una roda de premsa de la selecció de l'Uruguai (Foto: Reuters)
Barça

Acord total entre el F. C. Barcelona i el Liverpool pel traspàs de Luis Suárez

Segons ha pogut saber TV3, el F. C. Barcelona i el Liverpool han arribat a un acord pel traspàs de Luis Suárez. El club anglès acceptarà l'oferta de gairebé 80 milions d'euros que li ha presentat el Barça per fer-se amb els serveis del davanter, que firmarà amb el F. C. Barcelona per a les properes 5 temporades amb una important rebaixa de la seva fitxa.

Actualitzat

Segons ha pogut saber TV3, el F. C. Barcelona i el Liverpool han arribat a un acord pel traspàs de Luis Suárez. El club anglès acceptarà l'oferta de 63 milions de lliures, uns gairebé 80 milions d'euros, que li ha presentat el Barça per fer-se amb els serveis del davanter. L'operació s'ha vist afavorida després de l'aclariment de la FIFA que, tot i els 4 mesos d'allunyament del futbol com a càstig per mossegar un jugador italià durant el Mundial, l'uruguaià podrà entrenar-se i ser traspassat sense cap mena de problema.

El davanter firmarà amb el F. C. Barcelona per a les properes 5 temporades amb una rebaixa de la seva fitxa. Al Liverpool l'uruguaià cobrava uns 10 milions d'euros nets per temporada.  Com a blaugrana no arribaria als 8 milions, i serà el quart millor pagat de l'equip per darrera de Messi, Neymar i Iniesta (si es confirma la marxa de Xavi). Tot i que l'acord entre les parts és ferm, falta per establir les condicions de pagament entre els clubs. En aquest sentit, el Barça està pendent de tancar altres operacions que té en marxa per saber la seva disponibilitat real d'efectiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut