Barça

Tres emissaris del Barça viatgen a Anglaterra per negociar amb el Liverpool el fitxatge de Luis Suárez

El director de l'àrea de futbol del F. C. Barcelona, Raül Sanllehí, acompanyat pel vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director general Antoni Rossich, ja són a Londres per negociar amb el Liverpool el fitxatge de Luis Suárez. Els tres emissaris blaugranes han mantingut aquest dimecres una primera reunió amb respresentants del club anglès, on han presentat una primera oferta pel davanter uruguaià

Actualitzat
L'home que es va desplaçar al Brasil per tancar el fitxatge de Neymar, Raül Sanllehí, el director de l'àrea de futbol del F. C. Barcelona, és a Londres per intentar aconseguir que el Liverpool traspassi Luis Suárez al club blaugrana. L'acompanyen el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i Antoni Rossich, el director general del club català, que ja té un pacte amb el golejador uruguaià, i ara estan negociant directament amb representants del conjunt anglès.

Al marge de fer una primera oferta formal, els tres emissaris del Barça treballen amb el Liverpool l'estratègia per rebaixar la sanció de quatre mesos sense jugar que la FIFA va imposar al jugador per la mossegada a Chiellini. En aquest aspecte, pot ajudar la petició pública de perdó que va fer Suárez, i que ha satisfet el Barça.

El Barça volia abaratir l'operació amb l'intercanvi d'Alexis, però el Liverpool només vol diners. La xifra podria estar a prop dels vuitanta milions d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut