Centenars de veïns de Garcia van condemnar l'assassinat de la jove

A presó el detingut per l'assassinat d'una noia de 25 anys a Móra la Nova

És la tercera víctima de violència masclista d'aquest any a Catalunya

Presó provisional sense fiança per a l'home detingut dijous per l'assassinat d'una jove de 25 anys a Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. La jutgessa de Falset ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança.

L'acusat, que formava part de l'entorn de la víctima, ha passat aquest dissabte al matí a disposició judicial, però s'ha acollit al seu dret a no declarar. La jutgessa ha declarat el secret parcial de la causa.

El cos de la noia, de Garcia, el van trobar dijous al matí al costat de la carretera nacional N-420. La seva família n'havia denunciat la desaparició quan no va tornar a casa després de la feina.

Aquest divendres a la tarda centenars de veïns es van aplegar a la plaça del poble de Garcia, d'on era la víctima, per fer un minut de silenci i condemnar l'assassinat de la jove.

És el tercer feminicidi aquest any a Catalunya.

On demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122, per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la situació econòmica de cadascú.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut