Santa Susanna

El centre comercial Santa Susanna continua obert tot i l'ordre de tancament

La polèmica continua al centre comercial Santa Susanna ubicat a Can Gelat, a tocar de la carretera Nacional-II d'aquest municipi del Maresme, inaugurat el 2006. Però l'11 de juny del 2008 la direcció general de Comerç hi va fer una inspecció i va concloure que els establiments d'aquest centre comercial eren il·legals. La Generalitat va enviar una notificació a l'Ajuntament de Santa Susanna donant un termini de quinze dies per tancar-lo. Han passat tres mesos i el centre continua obert. A través d'"El meu 3cat24", l'usuari Antoni Iscla ha denunciat el cas.

Actualitzat

El centre comercial de Santa Susanna es va inaugurar al novembre del 2006. L'usuari explica que la direcció general de Comerç va comunicar el 17 de juliol del 2007 que les instal·lacions es van fer sense tramitar la corresponent llicència. 

A més, segons aquest usuari, la Generalitat ja havia advertit l'Ajuntament de Santa Susanna el 8 de juny del 2006 que els establiments que s'anaven a instal·lar al centre estaven fora de la llei. El consistori va justificar que aleshores els treballs de construcció ja s'havien iniciat.

Sembla que l'obertura de l'edifici comercial va coincidir amb un canvi legislatiu que limitava els metres quadrats de botigues que la Generalitat permet obrir al municipi. Les novetats es van incorporar al Pla Territorial Sectorial d'Equipaments Comercials, vigent del 2006 al 2009.

Anar al contingut