Intervenen 16 tones de pèl·lets impregnats amb cocaïna a Reus (Policia Nacional)

16 tones de pèl·lets impregnats de cocaïna en una operació a Reus contra el narcotràfic

L'operació policial es va iniciar l'any passat i ha acabat amb cinc detinguts i amb la intervenció també de cinc quilograms de drogues sintètiques

Redacció/Agències

16 tones de pèl·lets impregnats amb cocaïna i un laboratori de processament de drogues sintètiques. Això és el que han trobat la Policia Nacional i la Vigilància Duanera de l'Agència Tributària a Reus en una operació conjunta que ha acabat amb cinc detinguts.

Segons informa la Policia Nacional, els detinguts es dedicaven al tràfic de drogues a gran escala i actuaven mitjançant contenidors marítims carregats de pèl·lets procedents d'Amèrica. I tot, gràcies a les dues naus industrials independents que tenien a la capital del Baix Camp.

La primera nau es dedicava a la custòdia i el refredament de la cocaïna i la segona servia per empaquetar-la, emmagatzemar-la i camuflar-la en contenidors. Unes accions que en dificultaven la detecció.

A banda de les 16 tones de cocaïna, els agents també van requisar cinc quilograms de drogues sintètiques i estimulants, speed i MDMA, 4.000 euros en efectiu, dues premses hidràuliques, un camió, un vehicle d'alta gamma i material per elaborar els estupefaents.


Investigació oberta des de fa un any

L'any passat els agents van tenir constància de l'existència d'aquest grup que presumptament es dedicava al tràfic de drogues a gran escala.

Però no va ser fins a l'estiu que van detectar l'arribada d'un carregament sospitós de pèl·lets que va ser transportat i guardat en una de les naus de Reus.

Des d'aleshores, la vigilància en aquesta nau va augmentar i a finals del 2023 l'arribada d'un camió per carregar els pèl·lets va precipitar l'operació policial, que ha acabat amb la intervenció de 920 sacs de pèl·lets amb 18 quilograms de cocaïna cadascun.

 

ARXIVAT A:
DroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut