Ben Fogle viatja al sud-est asiàtic fins a una illa remota situada al riu Mekong, a Laos
Ben Fogle viatja al sud-est asiàtic fins a una illa remota situada al riu Mekong, a Laos
Divendres, a les 22.00, al 33

Recorrem el món amb els "Grans documentals" del 33

La nit de divendres al 33 és nit de viatges, els que ens proposen els "Grans documentals". Aquesta setmana visitem Laos, travessem el Vietnam cap a la Xina i sobrevolem Missouri

22.00 Els habitants de la fi del món: Laos

Ben Fogle viatja al sud-est asiàtic per passar uns dies amb Jon Watkinson, un anglès de 31 anys que va abandonar la seva carrera al món dels negocis i ara viu en una cabana de bambú que s'ha fet ell mateix a Don Det, una illa remota situada al riu Mekong, a Laos. En Ben ajuda en Jon a instal·lar l'aigua corrent a casa, es juga la vida recollint unes xarxes de pesca i dóna un cop de mà al seu amfitrió per traslladar una casa sencera. Finalment descobreix com en Jon s'ha integrat en la comunitat de la petita illa.

 

22.50 De Berlín a Tòquio: travessem el Vietnam cap a la Xina

En aquest episodi volem travessar el Vietnam per entrar altre cop a la Xina. Sentirem històries de les muntanyes i de les aigües del Vietnam comunista, dels pescadors del mar del sud de la Xina, d'un poble flotant i d'uns titellaires dels camps d'arròs. Però pel camí també ens haurem d'aturar inesperadament i experimentarem en la nostra pròpia pell la modernitat de les ciutats més grans.

 

23.45 Els Estats Units des de l'aire: Missouri

Missouri és un estat ple de tresors naturals: extensos boscos, fèrtils camps de conreu i un riu que ha marcat la seva història: el Missouri. Però no tot és plàcid, en aquesta regió. De tant en tant, catastròfics fenòmens naturals com tornados i terratrèmols trasbalsen la vida dels seus habitants. La tranquil·litat dels habitants de Missouri també s'ha vist afectada per disturbis racials com els que van tenir lloc a Ferguson i que són la rèmora del passat esclavista d'aquest estat. Va ser precisament aquí on es considera que va començar la guerra de Secessió, a causa d'un polèmic veredicte racista. Però Missouri també és conegut pels seus espectaculars monuments i per personatges de renom com Mark Twain, Tennessee Williams i Sheryl Crow, entre molts altres.

Anar al contingut