Premis Nacionals de Cultura 2018. Foto: David Ruano
Foto: David Ruano
Avui, a les 22.25, al 33

L'entrega dels Premis Nacionals de Cultura, al 33

Avui, 12 de juliol, acte d'entrega dels Premis Nacionals de Cultura 2018. A les 22.25 al Canal 33, i a les 19.30, en directe a TV3.cat

Avui, 12 de juliol, acte d'entrega dels Premis Nacionals de Cultura, organitzats pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). L'acte es farà al teatre Zorrilla de Badalona, i reconeixerà la trajectòria i el talent de quatre entitats i sis creadors del país.

Catorze, el Centre de Titelles de Lleida, Josep Anton Codina, la Fundació Festa Major de Gràcia, la Fundació Pau Casals, Hausson, Fina Miralles, Jordi Pàmias, Valentí Puig i Albert Vidal rebran la màxima distinció catalana en l'àmbit cultural.

Els Premis Nacionals de Cultura, concedits pel CoNCA des de fa deu anys, han reconegut més de 800 professionals i col·lectius al llarg de la seva història i són la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya. Aquests premis vindiquen la creativitat com a veritable símbol d'un país amb dinamisme cultural que pren la cultura com a part constitutiva de la seva personalitat i identitat històrica.

A les 22.25, al Canal 33, i a les 19.30, en directe, en streaming a tv3.cat. L'acte de lliurament dels premis serà presentat pels actors badalonins Lluís i Marta Marco i retransmès en diferit pel 33. La retransmissió serà presentada per Gemma Ruiz.

 

ARXIVAT A:
Premis Nacionals de Cultura
Anar al contingut