Catherine Deneuve, a "Indoxina"
Catherine Deneuve, a "Indoxina"
Diumenges cinèfils

"Indoxina", a "Cinema VOS"

Una pel·lícula que explica una part de la història de la Indoxina francesa a través d'una família francesa colonial de les plantacions de cautxú. Amb Catherine Deneuve i Vincent Perez

El 30 d'octubre, a partir de les 22.00, el 33 emet "Indoxina", la quarta pel·lícula de l'espai "Cinema VOS", que recull el millor cinema en versió original.

Sinopsi

Un dels principals propietaris de plantacions de cautxú a la Indoxina durant els anys 30 és l'Éliane, una francesa orgullosa de mitjana edat. L'Éliane viu amb el seu pare i la Camille, una adolescent indoxinesa, filla adoptiva seva. En una subhasta, coneix en Jean-Baptiste, un jove oficial a qui rebutja després de tenir-hi una breu relació. Però la Camille s'enamora del jove i aleshores l'Éliane utilitza la seva influència perquè traslladin l'oficial a una illa llunyana. Més tard la noia es casa però emprèn un viatge a la recerca d'en Jean-Baptiste. Quan el troba, han de fugir tots dos per haver matat un altre oficial francès.

Fitxa tècnica

Títol original: Indochine
Direcció: Régis Wargnier
Intèrprets: Catherine Deneuve (Éliane Devries), Vincent Perez (Jean-Baptiste Le Guen), Jean Yanne (Guy Asselin), Linh Dan Pham (Camille), Dominique Blanc (Yvette), Alain Fromagier (Dominique)
Idioma versió original: francès
Producció: Paradis Films, La Générale d'Images, Orly Films, BAC Films i Ciné Cinq, 1991 (França)
Durada: 145 minuts
Guió: Régis Wargnier, Erik Orsenna, Catherine Cohen i Louis Gardel
Fotografia: François Catonné (color)
Música: Patrick Doyle

Anar al contingut