Avui, a les 22.50, a TV3

"El futur de l'aigua": Com en podem estalviar?

Dimarts, 13 de març, a partir de les 22.50, TV3 dedica una nit especial a l'aigua, amb un programa de divulgació i entreteniment per tractar la conscienciació de l'estalvi d'aigua. "El futur de l'aigua" inclou diversos reportatges i un debat en què els espectadors podran formular les seves preguntes des de les xarxes socials a l'equip de meteorologia de TV3. Participa-hi enviant-nos fotos i vídeos relacionats amb l'aigua i la meteorologia a través de les xarxes socials amb el hashtag #AiguaTV3 i els mostrarem en directe.

Actualitzat

Dimarts a la nit, TV3 dedica una nit a l'aigua amb una programació especial per conscienciar sobre l'estalvi de l'aigua i posa tot l'equip de meteorologia al servei dels telespectadors per respondre totes les qüestions relacionades amb l'aigua i la meteorologia. Envieu-nos els vostres vídeos i fotos amb consells d'estalvi aigua a casa, imatges de sequera quotidiana o fonts seques que hagueu trobat. Podeu fer-ho a Facebook i Twitter amb el hashtag #AiguaTV3.

"El futur de l'aigua" estarà presentat per tot l'equip de meteoròlegs de TV3: Tomàs Molina, Francesc Mauri, Gemma Puig, Eloi Cordomí, Dani Ramírez, Néstor Gómez, Enric Agud, Alberto Alcántara i Jofre Janué i té l'objectiu de conscienciar sobre la importància d'estalviar aigua. Malgrat la percepció general que aquest any ha plogut bastant, sumat a les nevades de les últimes setmanes, la realitat és que el nivell actual de les reserves supera el 50%, però no arriba al 60%. Parlarem amb persones expertes del sector de l'aigua i, a més, els nou meteoròlegs de TV3 ens han preparat reportatges explicatius.

A continuació, a les 00.00, començarà "El futur de l'aigua: El xat". En aquest segon programa, l'equip de meteoròlegs es posarà al servei dels espectadors per respondre les preguntes que els hi arribin a través de les xarxes socials amb el hashtag #AiguaTV3 relacionades amb la meteorologia i l'aigua durant una hora.

Parlarem del nostre clima i donarem consells per fer durar l'aigua encara que plogui poc o no plogui i ens fixarem en les infraestructures de l'aigua. A més de guardar-la en els embassaments es pot produir aigua potable en les dessalinitzadores o re-utilitzar-la a partir de depuradores i potabilitzadores. Farem un cop d'ull a les polítiques de l'aigua i la seva governança: l'aigua de boca, però també l'aigua pel territori i per la natura. l mirarem cap al futur a mig termini per referir-nos al canvi climàtic i veure què hem de fer per adaptar-nos-hi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut