Plàtan rostit amb gelat de nata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els plàtans són el complement ideal per a aquells que tenen una vida activa, ja que són rics en hidrats de carboni, potassi i magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 30 g mantega 

    4 plàtans de Canàries 

    1 beina de vainilla 

    Sucre morè 

    Brandi 

    Gelat de nata 

PREPARACIÓ

  1. Desfem 30 g de mantega en una cassola. Quan s'ha desfet, hi afegim 4 plàtans de Canàries pelats i els fregim per totes bandes. 
  2. Quan el plàtan s'ha enrossit, hi afegim 1 cullerada de sucre morè i caramel·litzem. 
  3. Hi afegim 1 raig de brandi i 1 beina de vainilla que obrim i buidem. Ho courem fins que agafi densitat. 
  4. Agafem un gelat de nata i a l'hora d'emplatar en posarem una quenelle al costat del plàtan. 
Anar al contingut