Flors de carbassó farcides
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Solà (jubilada)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El pernil dolç és un producte de xarcuteria que aporta proteïnes d'alt valor biològic i a diferència dels embotits conté poc greix.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 16 flors de carbassó (badocs) obertes
- 4 talls de pernil dolç
- 8 talls de formatge
- 1 ou
- pa torrat ratllat
- oli
- sal
- cirerols
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu els badocs, traieu-ne la cua, obriu-los, poseu-hi al mig un tall de pernil dolç i un de formatge, tallats a la mida del badoc, tanqueu-los, passeu-los per un bol amb oli batut i sal, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en una paella amb oli abundant i ben calent.
I ja per acabar, emplateu els badocs i guarniu el plat amb uns quants cirerols.
I ja per acabar, emplateu els badocs i guarniu el plat amb uns quants cirerols.