Espaguetis amb cloïsses

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Gutiérrez
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni, nutrient bàsic en la nostra dieta ja que ha de representar el 50 o 55% de la nostra dieta per tal de subministrar energia al nostre cosAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g d'espaguetis
  • 400 g de cloïsses
  • 1/2 copa de vi blanc
  • 5 alls
  • 1 bitxo petit
  • llorer
  • julivert picat
  • oli d'oliva
  • pebre negre
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les cloïsses en un bol amb aigua i sal i deixeu-les reposar durant una hora a la nevera.

Mentrestant, poseu en un cassó l'aigua, la sal, el llorer, el bitxo i un gra d'all i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els espaguetis, deixeu-los coure uns minuts, i després escorreu-los i reserveu-los.

A continuació, en una paella amb oli ben calent sofregiu uns quants alls laminats i un bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cloïsses i el vi blanc, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi els espaguetis, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, emplateu els espaguetis amb les cloïsses i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Anar al contingut