Pasta fresca amb gorgonzola

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 l aigua

    100 g tagliatelle frescos

    50 g raïm vermell sense llavors

    40 g formatge gorgonzola

    30 ml nata 35% MG

    1 nou de mantega

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar un litre d'aigua en una cassola tapada a foc viu. La tapem perquè arrenqui a bullir més ràpid.
  2. En una paella, fondrem una nou de mantega, a foc baix. Mentre es desfà, tallem per la meitat els grans de raïm sense pinyol. Passem el raïm a la paella, (La recepta també es pot fer amb altres fruites com préssec, poma, pera...)
  3. Quan arrenca el bull de l'aigua, aboquem la pasta a la cassola i hi afegim un pessic de sal. Ho coem sense tapar durant 2 minuts
  4. Mal tallem els 15 g d'anacards. En posarem un grapat a la paella per fer la salsa i en reservarem la resta per emplatar.
  5. Tallem a bocins els 40 g de formatge gorgonzola i l'incorporem a la paella. També hi abocarem 30 ml de nata 35% MG.
  6. Ho barregem tot fins aconseguir una textura cremosa.
  7. Traiem la pasta un cop cuita i la passem a la paella. Remenem. Si la salsa queda molt eixuta, podem afegir-hi una mica de l'aigua de cocció dels tagliatelles i així arribarà a tota la pasta.
  8. Posem el contingut de la paella en un plat i hi posem els anacards que havíem reservat per sobre de la pasta amb salsa.
Anar al contingut