Coca de fetge gras d'ànec amb figues i oli de pinyons

INGREDIENTS

  • 200 g de pasta de full

    240 g de micuit de fetge gras d'ànec

    8 figues

    200 g de barreja d'enciams

    100 ml d'oli de pinyons

    50 g de pinyons torrats

    sal gruixuda en escames

    40 g de reducció de vinagre

    50 g de sucre

    30 g de porradell picat

PREPARACIÓ

  1. Estireu la pasta de full i talleu-ne 4 rectàngles de 10 * 20 cm. Poseu-los en una plàtera de forn amb un paper de cocció al damunt i una altra plàtera al damunt perquè no pugi. Poseu-la a aocure a 180 ºC durant 10 minuts aproximadament. Reserveu.
     
  2. Talleu les figues en rodelles de 4 mm. Talleu el micuit en rectangles de la mida de la pasta de full.
     
  3. Poseu al damunt de la pasta de full cuita les rodelles de figues i el micuit de fetge gras. Poseu un xic de sucre pel damunt i cremeu amb una pala roent. Poseu al plat.
     
  4. Acompanyeu de l'amanida i amaniu amb l'oli de pinyons, els pinyons torrats, el porradell i la reducció de vinagre.
Anar al contingut