Carbassa rostida amb mozzarella

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    800 g de carbassa

    400 ml de dbrou de carn

    2 cebes tendres

    1 arrel de gingebre

    1 gra d'all

    1 llima

    2 boles de mozzarella

    2 grapats d'avellanes

    Pebre negre

    Bitxo sec

    Vi ranci

    Oli OVE

    Orenga

    Romaní

    Llorer

    Julivert

    Cúrcuma en pols

    Comí en pols

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem 1/2 carbassa cacauet en 8 trossos. N'haurien de sortir 800 g un cop pelada. En traiem les llavors, si n'hi ha, i la posem en una safata de forn amb una mica de sal, pebre negre, un gra d'all, una fulla de llorer, una llima a rodelles, una branca de romaní, cúrcuma i comí en pols i oli OVE.
  2. Fiquem la safata al forn a 200º durant 30 minuts.
  3. Pelem i tallem a juliana dues cebes tendres i una arrel de gingebre.
  4. Saltem en una cassola la ceba tallada a juliana amb un raig d'oli OVE.
  5. Traiem de la nevera  400 ml de brou de carn reduït i l'escalfem en un pot.
  6. Afegim a la cassola un raig de vi ranci i fem que se n'evapori l'alcohol.
  7. Hi afegim el brou calent i ho deixem fer xup-xup durant 5 minuts.
  8. Afegim el contingut de la cassola a la safata del forn i la deixem al forn durant 10 minuts més.
  9. Tallem dues boles de mozzarella a mida de macedònia.
  10. Piquem en un morter dos grapats d'avellanes i hi afegim unes quantes fulles d'orenga fresca, 2 bitxos secs i una mica de pebre negre.
  11. Afegim a la safata del forn aquests útlims ingredients i tornem la safata al forn 5 minuts més.
  12. Traiem la safata del forn i la servim amb una mica més de sal, julivert i oli OVE.
Anar al contingut