Tatin de carbassa amb cruixent de camagrocs

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA

    500 g farina

  • 250 g mantega pomada
  • 1 ou
  • 10 ml aigua
  • Sal

    PER AL FARCIT DE LA TATIN

    800 g carbassa

  • 70 g sucre morè
  • Sal i pebre
  •  
  • PER SOBRE LA TATIN

    30 g de camagrocs

PREPARACIÓ

  1. Per fer la massa, barregem tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia i la deixem reposar 30 minuts.
  2. L'estirem amb un corró fins a deixar-la amb un gruix d'un dit i en fem quatre rodones amb un tallapasta.
  3. La posem al forn a 175º durant 8-10 minuts i la reservem.
  4. Per fer el farcit, comencem pelant la carbassa i la tallem a daus d'1 cm.
  5. Afegim el sucre, la sal i el pebre en una paella fins a formar un caramel on courem els daus de carbassa fins que quedin tendres.
  6. Els coloquem sobre les quatre rodones de pasta brisa, amb una mica del caramel que hem fet i ho compactem tot dins la massa.
  7. Per posar sobre la tatin els camagrocs, els hem de netejar i exugar bé. Els passem per farina i els fregim en oli ben calent, salpebrem i els col·loquem sobre la tatin que hem reservat.
Anar al contingut