Xavier Trias acusa Ada Colau de parlar sense coneixement de les coses i de no ajustar-se a la veritat

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el candidat a la reelecció a Barcelona per Convergència i Unió, Xavier Trias, ha acusat Ada Colau de parlar sense saber-ne i dir coses que no són veritat.

Sobre Ada Colau, Trias ha assegurat: "Inventa, diu coses que no són veritat, les diu totes seguides, una al darrere de l'altra, perquè és una bona actriu, s'ho ha après bé, i les deixa anar una al darrere de l'altra."

L'endemà del debat de candidats a Catalunya Ràdio i TV3, Xavier Trias ha assegurat que cal la col·laboració de tots els grups per tirar endavant la ciutat. Trias ha indicat que si perd, es quedarà a l'Ajuntament i oferirà el seu suport al guanyador.

El candidat de CiU ha afegit: "Cada cop que faig un d'aquests debats surto més desorientat perquè, com que ningú no vol saber res amb mi, em quedo absolutament al·lucinat. Però estic segur que trobarem la manera d'arribar a acords. Jo no pararé d'estendre la mà per arribar a acords perquè crec que és molt, molt important, que aquesta ciutat vagi endavant. Fixi's; jo no compto a perdre, però si perdés també faria un pacte."

Xavier Trias ha dit que s'ha tornat independentista a causa del tractament humiliant que, segons ell, rep Catalunya per part de Madrid.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Xavier Trias,  heu d'anar aquí.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut