Una setmana més, "El foraster" és el programa més vist del dimecres i TV3, líder del dia i del "prime time"

Els dimecres són d'"El foraster". Ahir, el programa presentat per Quim Masferrer va tornar a ser el més vist del dia i va liderar el "prime time" amb autoritat. Un "prime time" que, en conjunt, des de l'inici del "TN vespre" fins entrada la matinada, va ser de TV3, líder del dia amb una quota de l'11,9% i amb cinc programes liderant el rànquing dels més vistos.

"El foraster", des de l'estrena d'aquesta temporada, ha estat clar dominador de la seva franja d'emissió. Ahir, amb una audiència de 475.000 espectadors i una quota del 19,2%, va tornar a liderar la seva franja i va ser el programa més vist del dia. De fet, dels vuit capítols emesos fins ara, sis han estat el programa més vist del dia, només superats en dues ocasions pels informatius de TV3. La fortalesa del programa en què Quim Masferrer visita els pobles del país cada setmana es fa evident en els resultats d'audiència, excel·lents també en els d'anteriors temporades que s'ofereixen a continuació i que també dominen clarament la seva franja d'emissió. Ahir la reemissió del capítol dedicat a Llessui també va ser líder, amb una audiència de 247.000 espectadors i una quota del 15,7%.

Amb aquests resultats TV3 va dominar tota la franja del "prime time" amb comoditat. El "TN vespre", que va ser el segon programa més vist del dia, va tenir una audiència de 386.000 espectadors i una quota del 18,1%. A continuació, "APM?" va ser el quart més vist amb 374.000 espectadors i una quota del 14,5%. Tots dos van liderar la franja d'emissió. En conjunt, TV3 va liderar el "prime time" amb una mitjana del 16,4%.

La franja del migdia i la sobretaula també va ser de TV3, començant pel "TN comarques", amb 292.000 espectadors i una quota del 18,4%; continuant amb el "TN migdia", tercer programa més vist del dia, amb 381.000 espectadors i un 19,8% de quota; i tancant el domini d'aquesta franja amb "La Riera", cinquè programa més vist, que van seguir 336.000 espectadors i va tenir una quota del 18,5%.

TV3 va liderar l'audiència del dia amb una quota de l'11,9%.


tv3.cat

Anar al contingut